What about marijuana?:D



Ce parere aveti despre marijuana?:) Pe mine unul..nu ma atrage insa am vazut ca este "la moda" sa fumezi marijuana si sunt si eu curios de ce? Astept pareri!

6 comentarii:

Vaalgaav 15 septembrie 2009 la 00:19  

La intrebarea asta n-as putea sa raspund,pentru ca n-am incercat marijuana si nici n-o voi face,dar din diferite motive multi sunt tentati s-o faca si chiar ajung dependenti...e trist ce se intampla,conseciintele fiind catastrofale in final,doar pt o fericire iluzorie...

Mada 17 septembrie 2009 la 11:17  

Bai eu am incercat de 3 ori, si desi m-a luat decat odata, pot sa spun ca nu mi-a creat o dependenta de niciun fel, au trecut 6 luni si nu simt nimic deosebit. Este doar o chestie halucinogena pe care..ar fi bine sa o iei in cantitati nu foarte mari, si foarte ocazional, asa, sa te mai simti bine:) Ca na, ce te face sa te simti bine iti place. Dar hai sa nu exageram si sa trecem la droguri periculoase, eu am jurat ca nu ma ating de droguri(si spun asta pentru ca nu consider ca marijuana este un drog. Nu creeaza dependenta. Punct. )

Tamara 30 septembrie 2009 la 22:53  

Scuze limbajul, dar e un mare rahat! :|

Deeabolique Blonde 26 ianuarie 2010 la 19:08  

Vaalgaav 15 septembrie 2009, 00:19

La intrebarea asta n-as putea sa raspund,pentru ca n-am incercat marijuana si nici n-o voi face,dar din diferite motive multi sunt tentati s-o faca si chiar ajung dependenti...e trist ce se intampla,conseciintele fiind catastrofale in final,doar pt o fericire iluzorie...


dependenti ? :)) de marijuana? :)) :)) :)) mai intereseaza-te.... provoaca dependenta psihica... si daca stam putin sa ne gandim... orice ne face placere provoaca dep. psihica ... :)

Deeabolique Blonde 26 ianuarie 2010 la 19:11  

ai eu am incercat de 3 ori, si desi m-a luat decat odata, pot sa spun ca nu mi-a creat o dependenta de niciun fel, au trecut 6 luni si nu simt nimic deosebit. Este doar o chestie halucinogena pe care..ar fi bine sa o iei in cantitati nu foarte mari, si foarte ocazional, asa, sa te mai simti bine:) Ca na, ce te face sa te simti bine iti place. Dar hai sa nu exageram si sa trecem la droguri periculoase, eu am jurat ca nu ma ating de droguri(si spun asta pentru ca nu consider ca marijuana este un drog. Nu creeaza dependenta. Punct. )


marijuana....NU e halucinogena :) in nici-un caz :)) toti oamenii care sustin ca au avut halucinatii in urma consumului de maria... ori sunt tampiti... ori vor sa iasa in evidenta... ori au pornit si ei de la ideea aia geniala cu " haha o sa fiu truuu :X o s fumeez... o s am halucinatii :X o s vad iepurasi si monstruleetsiii ce tareee...." :)) si normal ca dupa in kreieru tau se invarteau informatiile astea... :)) incepand la un moment dat si tu sa crezi ca vezi chestii... nu pre astiu eu sa ma exprim de data asta...dar sper ca s-a inteles ce am vrut eu sa zic :))

Deeabolique Blonde 26 ianuarie 2010 la 19:24  

si pana la urma... de ce este buna marijuana si totusi nu este legala? :)) nici macar in Amsterdam unde nu este LEGALA, este doar tolerata ;)).

Marijuana, un amestec din frunzele, tulpina si semintele uscate si maruntite ale celebrei si controversate Cannabis sativa (canepa), este folosita inca din antichitate ca medicament.
Anumiti cercetatori au descoperit ca principala componenta a Cannabisului, adica THC ( tetrahidrocannabinol) este foarte eficace impotriva extinderii cancerului la plamani...
HC-ul a fost injectat unor cobai carora le fusesera implantate celule umane de la persoane care sufera de aceasta boala. Tumorile s-au micsorat la jumatate, in trei saptamani.
Cancerul de plamani este principala forma de cancer care rapune cele mai multe vieti, in intreaga lume. Tumorile sunt foarte agresive si nu raspund bine la chimioterapie. Specialistii sustin ca THC-ul ajuta si in lupta impotriva cancerului de prostata si de piele.
Si in ciuda tuturor spuselor....
marijuana are un efect pozitiv asupra memoriei, unele substante continute in acest drog contribuind la dezvoltarea materiei cenusii din creier.
Si... poate va amintiti de acele campanii in care se spunea ca marijuana duce la cresterea infractionalitatii... Cum naiba sa faca asta? :)) ia fumati voi un cui...si dupa incercati sa spargeti o casa... puteti? :))) nu... nu o puteti... o sa va fie prea lene... :)
De ce marijuana, care exista inca de la inceputurile lumii, a fost interzisa tocmai in secolul al XX-lea o sa ramana mereu una dintre cele mai mari dileme ale unora. Interesant este ca dupa ce Olanda a legalizat marijuana, numarul fumatorilor de marijuana s-a triplat de la 15 la 44%.
Din aceesi gama si intrebarea de ce in unele tari se fac ani grei de puscarie pentru detinerea de marijuana, iar in altele e tolerata?
Pe de alta parte, in contextul in care s-a demonstrat ca numarul fumatorilor de marijuana din Olanda este cu jumatate mai mic decat cel al celor din America (unde este ilegala) - 2,5% dintre tineri fumeaza marijuana in fiecare luna in Olanda, in timp ce 5% fumeaza marijuana tot lunar, dar de data asta in America -, de ce oare nu se legalizeaza fructul oprit tocmai sa fie eliminat complexul fructului oprit?
Militantii europeni pentru legalizarea marijuanei asteapta acum un raspuns din partea UE, care sa adopte o serie de masuri privind drogurile, printre care si dreptul de a detine un minimum de x grame fara riscul gratiilor...

Oricum dupa parerea mea... Alcoolul si tigarile normale sunt muuult mai periculoase decat aceasta planta... ;))
hai sa fim seriosi... uitati-va la un om beat (nu se tine pe picioare, duhneste, nu vede nici macar pe unde merge, e recalcitrant, e in stare sa faca orice fara sa mai gandesca)... si dupa aceea uitativa la o persoana care a fumat verde... ( se simte bine, este mult mai comunicativa, nu pute, nu iti sare la gat fara motiv... si pe deasupra este si f. relaxata) :)) voi ce a-ti alege? :-?

Trimiteți un comentariu