Mass-uri, mass-uri si iar mass-uri...

Sunt convins ca nu sunt singurul care nu poate suferii mass-urile.Ma confrunt cu problema asta de ceva timp.Stiu...solutia este un simple add la lista de ignore, dar vreau si eu sa stiu care este placerea, cine crede acele aberatii compuse de niste oameni un pic sau in unele cazuri..un pic mai mult dusi cu capul dupa parerea mea, gen trimite mass-ul x si ti se va implini o dorinta ca de nu...ai zeci de ani de ghinion, trimite mass-ul y ca de nu...iti va cadea tavanul in cap...sau mai nou "Ce parere aveti despre mine?, Cine ma iubeste sa dea buzz! si celebrele cuvinte "Sall all sau Re all"..etc. Ce ma intereseaza pe mine cand iesi tu sau cand intri sau cand pleci afara?Am dreptate sau sunt eu nebun? Stay away from mee mass addict! Astept pareri..

Don't panic!


Multumesc celor care mi-au citit blogul si mi-l citesc in continuare.Nu am mai scris pe blog de ceva timp, cam de o saptamana, am avut niste probleme si nu am avut timp, nu ca as avea de acum incolo (scoala...antrenamente etc.) insa voi incerca sa ma ocup si de el de fiecare data cand o sa am putin timp liber si mai ales inspiratie.Sper ca voi, cititorii sa ramaneti la fel de "fideli" ca si pana acum, pana atunci keep up with voting and comments.

Popcorn Hour


De cateva luni ma bate gandul sa imi cumpar un player bun HD si Full HD.Am cautat pe diferite forumuri, magazine etc.Am dat peste acest Popcorn Hour un player multimedia High Definiton ce permite vizualizarea imaginilor, filmelor pana la rezolutie Full HD.Este destul de interesant avand in vedere ca i se poate adapta un hard extern si nu costa foarte mult, in jur de 890 lei.Pare un player capabil mai ales ca are si iesire audio pt sistem 5.1 insa as apela si la parerea voastra..isi merita banii?Voi ce ma sfatuiti sa fac? Pentru mai multe informatii, gasiti link-ul la comentarii privind mai multe specificatii tehnice..so watch it!

Prima saptamana de licean....


Ce sa zic...nu a fost cine stie ce... cat despre viata de "licean" sunt incantat, insa invatatul de dupa amiaza nu ma avantajeaza deloc pentru ca nu imi ramane prea mult timp si pentru alte activitati gen stat degeaba si altele... dar o sa incerc sa tin pasul cu teancul de teme( cel putin asa cred) si cu gramada de informatii pe care creierasul meu o va procesa so USE THE FORCE, Lukee!!Cum a fost prima saptamana de "licean" bobocs :D ?

What about marijuana?:D



Ce parere aveti despre marijuana?:) Pe mine unul..nu ma atrage insa am vazut ca este "la moda" sa fumezi marijuana si sunt si eu curios de ce? Astept pareri!

Audi R 8 facut scrum...:D

Cum o fi sa ti se faca scrum 170.000 Euro in cateva secunde?Un ghinionist posesor al unui Audi R8 nu si-a mai gasit masina intreaga dupa revizie, aceasta a luat pur si simplu foc :D.Eu unul nu stiu cum as fi reactionat la vestea asta...probabil ca as fi lesinat:)).Voi?

Imaginea zilei!

Ieri, in statiunea Busteni, localnicii cat si turistii au avut parte de o priveliste minunata, imagini de neuitat.. monumentul istoric, Crucea de pe Caraiman a fost "dublata" in nori.Uitati-va si minunati-va:D!

Mozilla Default Browser si pt Yahoo messenger..(necunoscatori)

Probabil ca v-ati intrebat de ce link-urile de pe messenger inclusiv mail-ul sunt intotdeauna deschise cu Internet Explorer desi aveti setat Mozilla Firefox ca default browser.Ca toate link-urile sa fie deschise cu Mozilla deschideti "Run" din windows si dati copy la "firefox.exe -silent -setDefaultBrowser" apoi paste si ok.Rezultat-> Toate link-urile si mail-ul dvs vor fi deschise numai cu browser-ul Mozilla.

O carte interesanta...

Acum ceva timp, am terminat de citit o carte foarte interesanta.Volumul 14 din colectia Jurnalul National, Elevul Dima dintr-a saptea de Mihail Drumes, o carte foarte buna si destul de captivanta, m-a atras atat de mult incat pot spune ca este cea mai interesanta carte pe care am citit-o pana acum si v-o recomand cu mare placere.O sa gasiti o multime de replici ce starnesc rasul cat si afirmatii ce iti pun gandurile la incercare..de exemplu..ceva ce am retinut si tind sa cred ca asa se intampla si in viata de zi cu zi, si anume: "In dragoste nu sunt importante decat cucerirea si despartirea, restul este doar umplutura". Ce parere aveti?

Un nou expansion..Cataclysm


Dupa cum ati vazut, Blizzard "a produs" un nou expansion sub numele de Cataclysm ce va avea lansarea probabil in octombrie 2010.In noul expansion vom putea zbura cu fly-mount-ul in Azeroth, aceasta avand o infatisare schimbata radical.Au fost realizate noi battleground-uri si pvp zones, noi combinatii intre clase cu care veti putea face levelling pana la level 85 in noile regiuni, o noua profesie secundara si anume archaeology si nu in ultimul rand..2 personaje noi.....
Worgen Alliance si Goblins Horde.

.


Turismul in Romania

De curand am vizitat statiunea Lacul Rosu din judetul Harghita.Am ramas stupefiat de “frumusetea” locului si cat de mult a "investit" D-na Ministru Elena Udrea in turismul romanesc si va dau cateva exemple :

-In primul rand drumuri foarte proaste,deci nu se poate ca un drum national de interes turistic (Cheile Bicazului, Lacul Rosu ,Gheorgheni) sa fie plin de gropi ca si cum ar fi fost "bombardat".

-De vazut..ce sa zic..nu prea ai ce sa vezi in afara de un lac cu niste "bulumaci" in el , unde, eu as arunca-o pe Elena Udrea cu pantalonii ei albi, poate iese neagra de suparare ca nu s-a investit nimic in zona.

-De-a lungul drumului (drum national) unde ar fi trebuit sa fie niste constructii sa-ti incante privirea nu poti vedea decat niste cladiri lasate in paragina care iti lasa impresia de vechi si mizerie.

Ca sa va convingeti,va arat cateva imagini:





Lacul Rosu


Singura atractie a zonei, au fost niste cantareti,probabil din America de Sud, care isi castigau existenta cantand destul de frumos (Formatia se numeste Andes din cate am vazut eu).

Need For Speed Shift

Need for Speed Shift, mult asteptatul joc creat de cei de la Electronic Arts va fi lansat pe 18 septembrie 2009.EA a dezvaluit si cateva informatii despre joc referindu-se la noi trasee si peste 65 de masini.Din cate am auzit jocul este mai mult un simulator auto ceea ce ma incanta si deabia astept sa il incerc.Mai avem un pic de asteptat.....so watch the trailer until then:D!

AND 1 in Romania













Nu cred ca exista jucator de baschet care sa nu fi auzit cel putin odata de echipa de streetball AND 1 ....Acum au ocazia sa ii vada in realitate pe 14 septembrie cand vor juca cu echipele CSA STEAUA-TURABO si RAPID BUCURESTI.Pretul unui bilet variaza intre 50 si 120 de lei.Sfatul meu ar fi ca toti cei care incearca sa ii imite sa se duca sa ii vada "live" , nu cred ca e un efort foarte mare financiar.

PsP Go

Dupa cum stiti SONY a creat un nou model PsP. Acesta a fost lansat sub numele de PSP GO,si dupa cum ma asteptam, au aparut multe schimbari.Acest PsP Go nu mai are slot UMD si probabil ca va veti intreba cum va veti juca pe el.Ei bine, cei de la SONY bineinteles ca au gasit solutia: majoritatea jocurilor UMD vor putea fi descarcate de pe PlayStation Store in memoria interna a psp-ului care ar fi de 16 GB ce poate fi extinsa pana la 32 sau chiar 48 de GB.In plus fata de modele precedente a fost adaugat bluetooth si se pare..ca si ecranul a "suferit" cateva imbunatatiri insa nu s-au publicat mai multe detalii despre acest factor.Este mai subtire si mai usor decat modelele psp 3004,2004 etc.De desing nu pot spune ca sunt atras,o fi el slide dar fratele sau mai mic, modelul 3004, dupa parerea mea , arata muuult mai bine.Ca pret estimativ..ar ajunge la 250 $ cam cat un model precedent, putin mai scump.